jueves, 30 de julio de 2009

SANTA ANA, PROFITOSA MORNING SESSION....

Hei penya, avui hem anat l'Oscar Baules i un servidor a les agulles cara nord de Santa Ana, li havia recomenat la LLUSTROSA 7c+ a l'Oscar com a via 5 estrelles i jo volia probar de nou EL PIANISTA, un via que estava sense fer, que ja havia catat i que rondaria el 7c.
I mans a l'obra, era aviadet al matí, sobre les 9:30 i amb una temperatura molt bona, Oscar monta la Llustrosa fàcilment (està més fort que mai).
Després em toca montar a mi El Pianista i també resolc tots els moviments posant les cintes, això pinta bé....
L'oscar li fot un segon pegue, i amb un petit dubte al mig, però amb els meus brams de "ves a per la pinça, ves a per la pinça", se'n surt del moment crític i encadena amb solvència.
Comentem la jugada i estem d'acord en que la via serà 7c en lloc de 7c+.
Ara em toca a mi, sense casi ni pressió per no saber com em trobaré al pas de bloc de El Pianista, començo l'ascenció, amb algun moment crític sortint del pas de bloc, algún crit que altre i amb els ànims de l'Oscar, surto de la secció dura d'abaix i enfilo la part fàcil fins al darrer bombo. Després d'un bon repòs, faig la part de dalt bastant bé i encadeno fent-li la Primera Ascensió a la via, a mi em sembla que serà 7c també, 38 metres de via, a veure que us sembla.

I rés més gent, tots els dies haurien de ser tan profitosos com avui.
Salut
Apa-li

3 comentarios:

robert dijo...

Vaya, vaya. Seguim amb les decotacions i els encadenes. Felicitats als dos.
Quina és el Pianista, deu ser relativament nova?
Avia'm si organitzem un Ceuse fanàtic pel setembre o octubre que l'Oscar ja em va dir que hi volien anar amb el Jere.

Robert

Anónimo dijo...

sergio:

que tal bicho, que como llevas los 8cs ya salen a vista jajaja, que aun te acercas por santana, nosotros vamos estando por alli ayer me hice con cirujia plastica esa que equipaste al segundo intento muy guapa, y luego estuvimos viendo la placa esa de las agulles cara nort, impresionante que roca mas buena, que ganas de probar, pos bueno makina haber cuando podemos quedar un dia y meterle caña a la piedra, ala que vayan bien las vacaciones un saludo

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Hei Sergio, ¿que tal màquina?, ya veo que fuerte como un roble, pués si, la verdad es que si que sigo yendo yara Santa Ana, mira la semana que viene tengo tardes libres, ¿estareis como siempre los martes y los jueves?, si és así me acerco seguro. Enviame sms al móvil. 1 Abrazo y a ver si nos vemos.