martes, 14 de julio de 2009

ROBO A SANTA ANA!!!

Hola gent decent...
Després de la currada d'anar per dalt del sector Gurú, tirar una corda fins a la punta de la paret del sendero, aguantar les picades de 3 avispes males p....., montar una R, i tirar una estàtica fins al terra, els lladres rastreros que segurament son escaladors, han actuat.
Jo no ho he vist, però un bon amic meu que rondava per Santa Ana, ha vist la meva estàtica tallada per la meitat i penjant a mitja paret, mare meva quina llàstima, si me l'heu de robar, al menys, pujeu fins a la R i la treieu d'allí, que la tindreu sencera, no?, es que ni per això serveix aquest tipus de persones. No sé, un altre cop no dono crèdit del que passa en el nostre ram, a aquesta gent, no els consideraré mai, ni escaladors, ni montanyeros ni rés de tot això, simplement "LLADRES".
I des d'aquí, faig una crida, si algú sap alguna cosa o ha vist alguna cosa, que m'ho digui, millor per email, no per rés, però no estaria malament posar nom i cognoms a aquestes "persones".
Venga nens/es.

Petons per tutti.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

que tal makina soy el sergio, no jodas que te han robado, nosotros hemos estado esta mañana en santana y hemos visto la cuerda tirada pero no nos hemos fijado si solo estaba hasta la mitad.
esto se esta iendo de las manos eh!! a la gente ya le da igual robar 4 hierros que un pedazo de cuerda que lo que sea con tal de no gastarse 4 miseros euros. menudos miserables, habria que pillarlos colgados y entonces si que se podria cortar la cuerda que cabrones. bueno makina ya estaremos al tanto nos vemos un saludo

Anónimo dijo...

Kina pena¡¡¡ aquesta gent no es mereix que equipem vies¡¡¡ Anim , tard o d'hora cauran¡¡¡

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Hei no se qui ets, es que si signeu com a anonim i no dieu qui sou, em quedo igual.
Però gràcies per les paraules, es el que hi ha ja ho veus. Salut

majot dijo...

hola nei, som els de Pardinyes, que tal?
Aprofito els comentaris per dir-vos que fa uns mesos que al roco de les comportes ens van fotre sis reunions, totes les que estaven muntandes al mur de formigó. Ho ha hagut de fer algú que, almenys, sabés rapelar perquè es va haver de despenjar de la barana. Bé, el que pot estar segur l'indesitjable que ho ha fet és que el dia que veguem muntada alguna de les roles, que les coneixerem, haurà de venir al local del barri a buscar tots els ferros que hagi muntat en la seva via fraudulenta!
Si li agafa càrrec de consciència, amb mal de ventre inclòs, i les vol deixar al bar del local social de Pardinyes, farà bona elecció, perquè amb el que ha robat només podrà lligar als gossos de la granja. En quan les veguem li desmuntarem!

Bé, si ens enterem d'alguna cosa de Santa Anna, t'ho diem.

Fora lladres de la muntanya!