jueves, 16 de julio de 2009

FINDE A LA BALL DE BOI

Hola que tal monstres.
El finde passat vam pujar a la Vall de Boí, vam estar dormint a Erill la Vall i "casualitats de la vida" eren les festes, ja,ja,ja, baixada de les Falles, festa, música d'envelat i birres. L'equip Escalador/Festaire estava format per Jesús, Txexu, Jordi, Raquel, Jazzlyn (from Malasia) i un servidor. Vam sortir les nits del divendres i dissabte fins les tantes, uns van fer més tard que els altres, eh?,eh?, i no miro a ningú, i això si, l'endemà tots a escalar amb resaca.

Vam estar a Cavallers, als sectors Drinking i el Antro, on se'ns va afegir l'Alvarito (que cada dia està més fort) i la veritat és que només va trionfar el Txexu (com sempre), a aquest home no li afecta la resaca, ni el cansament, ni el primer dia de granet, ni rés, la capacitat de donar-ho tot quan s'hi posa, és envejable (Txexu, com es fa?).

Vam probar:
PETROGLIFO 7A+ (Txexu O.S sense ni gota de magnes a la puta placa) - Sector Drinking
QUE DIUS ARA 7B+ - Antic 7c (Txexu la va repetir al primer pegue del dia, passejant-se per la vía, amb resaca i sense escalfar, joder...). Els altres sense rés destacable encadenat.
Tot això entre altres víes faciletes per escalfar sumat amb una tarda de bloc els boulders del bosc. Allí també vam coincidir amb Daila, Montse, Anna, Andoni, Chris, Jordi i Germàn.
Bé, rés més, només dir-vos que continuo pensant que no és massa compatible molta cervesa a la nit amb bona escalada l'endemà, menys per alguns Mestres Jedi.
Apa-li


Un servidor probant QUE DIUS ARA 7b+ - el pròxim dia cau.

1 comentario:

Anónimo dijo...

que tal bicho, soy sergio, que como han ido estas tardes por santana, nosotros no hemos podido ir que trabajamos todo de tardes, aora tengo fiesta el miercoles y el jueves y me ire a rodellar con un coleguilla.
quee supongo que ya debes estar metiendole al 8 por que vas lanzado macho haciendo 7b a vista que makina jajajaja pues nada estamos en contacto haber cuando nos podemos escapar y coincidir que nos lo pasamos de cojon jejeje,
a la nos vemos un saludo.