miércoles, 12 de noviembre de 2008

ROC 2008 PARDINYES (VIDEO)

El dia 27 de septembre passat, es va tornar a cel-lebrar la competició més antiga de Catalunya al barri de Pardinyes (Lleida), després de uns quants anys sense compe, el CEMP (Centre excursionista i muntanya Pardinyes), la va tornar a posar al dia, estrenant roco nou.
La participació no és que fos massiva, en total eren 25 participants entre nois i noies.
Tan l'organització com els equipadors, som conscients de que segur que hi ha coses a millorar de cara a l'any que bé, però crec que en definitiva va sortir prou bé.
L'ambient va ser molt bó durant tot el dia, i aparentment el bon rotllo entre els participants era present i suposo que es us vau divertir. Això espero que m'ho digueu els que hi vau participar, aquesta entrada del blog espera els comentaris vostres, siguin quins siguin, així tindrem informació per a l'any vinent.
Després de les classificatòries del matí i una semifinal que van encadenar 7 persones, vam tenir una final molt ajustada i emocionant, on només va encadenar, el que va ser el guanyador del ROC2008.
La classificació va quedar de la següent manera:

FEMENINA:
1era. Maria Riado
2ona. Joana Ribes
3era. Viky Rodríguez

MASCULINA:
1er. David Gambús
2on. Jere Erill
3er. Jordi Salas (Pelón)

Espero que disfrutéssiu de la compe i de l'espectacle tan com nosaltres ho vam fer montant les vies. Aquí va un link del video que han montat Vatua l'Olla Productions amb col-laboració amb el CEMP (Majot i companyia).

http://es.youtube.com/watch?v=POkqbQre-vg

Lo dicho......espero comentaris vostres, sugerències, critiques, el que volgueu.
"Desde el respeto y el cariño ¿eh?"
Salut a tothom.

2 comentarios:

... dijo...

hola gent sóc el Joan (Majot) del cemp. tal com diu el Domènec, parlem dels aspectes que vau trobar a faltar perquè de cara a la propera edició ho esmenarem. Nosaltres ja vam detectar mancances "de calaix", i ja os podem asegurar que els participants de l'any que ve comptaran amb una zona d'escalfament. Altres coses que necesitarem, doncs lavabos químics, potser alguna estufa, i més cacaolat a la barra i menys cervesa, jejeje !!
Bé totes les sugerencies tindran cabuda. merci

ALEX SOLER dijo...

Molt guapa la compe, m´ho vaig passar molt bé, molt bon ambient, bon rollo, cervesa fresca... Potser sí que vaig trobar a faltar com diu el Joan una zona d´escalfament, però pel demés tot molt bé. I la final va ser espectacular!
Ànim i fins l´any vinent!