viernes, 7 de noviembre de 2008

ALPIBLOC 2008

Hola parròquiaaaaaaa, quan temps sense posar rés al blog eh?,es que he estat de vacances per l'Índia veient una mica el país i no he pogut actualitzar-lo, som-hi doncs.
Començarem per la compe d'escalada en Blok que es va cel-lebrar a Alpicat el 13 de Septembre passat al rokòdrom del parc del Graó. Es va fer 2 categories, infantil i Open, a primera hora de la tarda van començar els infantils, que amb poca representació, ja ens van demostrar el potencial que puja, mare meva, com tiben aquestes joves promeses, ens van deleitar amb un bon espectacle i crec que van disfrutar prou, la classificació va quedar així:
- Adrià Garcia
- Laura Contreras
- Ferràn Contreras

Seguidament els hi tocaba als grans, la cosa arrancava a les 7 de la tarda, amb 5 blocs de classificatòria, de seguida es va veure el bon rotllo donat per aquest tipus de compes Open, escalant tots a l'hora i comentant entre els mateixos competidors, la manera de fer un moviment, on posar un peu, etc. Després es van montar els 5 blocs de la final i el bon ambient va continuar igual sumat a l'espectacle, vam tenir que fer superfinal i tot entre l'Adrià i el Cristian.

La classificació final va ser:

- Adrià Montalà

- Cristian Gutiérrez

- Joan Peris

1 comentario:

Anónimo dijo...

A veure si actualitzem el blog que se'ns fa aborrit mirar-lo!!!