miércoles, 30 de enero de 2008

ELS CONTRAFORTS, ara CAMP DE 300. Més activitat sota la calor.

Hola gent.


A veure, primer de tot, hem pensat que el nom del sector d'Àger ELS CONTRAFORTS, era massa genèric, i hem decidit renombrar el sector com a CAMP DE 300, és el nom que li donen els parapentistes a l'esplanada del pàrking,i el nom que està imprés en el cartell de fusta que està a la carretera, a l'altura del desviament cap al cingle, així que a partir d'ara CAMP DE 300, ok?.

Ja hi tenim casi un cincuantena de vies i les ressenyes les podeu consultar com sempre al Port d'Àger (hostal), encara hi ha interrogants per encadenar, o sigui que faig una crida a les bèsties encadenadores de l'infern, per què vinguin a fer-les abans de que la calor ens faci marxar del lloc, que en vista del clima del finde passat, no falta pas massa.

PASSEM A L'ACTIVITAT ESCALATÒRIA:

En el període de les dues darreres semanes, podem destacar que Jordi Salas (Pelón), fa al segon intent, xerrant i rient al mateix temps que tibant, la blokera "A peu d'Arna" 8a+", ja no sé que dir, aquest bou, si s'aplica, que tremolin els 8Cs.


Sergi Aguilar (Txexu), per la seva banda fa, "La Indoblable" 8a amb intents, "Free can do" 7b+ al segon, i la F.A d'un 7C nou del Javi Villanueva (encara sense nom) al segon, casi rés, torna l'elegància.......

Javi Villanueva, també es fa amb "Free can do" 7b+, i es passa 15 dies equipant com un animal, com si li paguéssim un sou i tot..ja,ja,ja, així m'agrada.

Jo, per la meva banda, faig "Free can do" 7b+ al segon (us la recomando, 5 estrelles), "Anís del mono" 7b a flash, i m'estreno en el món del 8a amb "La indoblable", amb uns quants intents.

Ré més gent de la roca, Aviat haurem de buscar l'hombreta.....



Txexu probant "Ian i Reian", un projecte encara sense fer que s'aproparà al 8a.




Domènec, encadenant "La Indoblable" 8a.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ep Domènec, ja veig que estàs fet una bèstia.
Per cert, saps qui ha estat equipant a la Pauta? Es que haviem despejat uns peus de via amb el Pete, i algú ha començat a equipar a la zona que hem netejat ¡¡¡

Anónimo dijo...

El del post anterior sóc l'Albert, m'he descuidat de signar.