sábado, 12 de enero de 2008

ESCALAR ALS CONTRAFORTS D'ÀGER, QÜESTIÓ DE RESPECTE.

No comencem bé, avui hem anat als contraforts d'Àger a continuar la nostra tasca d'equipament del sector, escalar, probar projectets, etc.
Hem flipat només arribar, amb el munt de cotxes que hi havia (internet fa maravilles), fins aquí guay, molta gent, amics, coneguts,gent nova, bon ambient.....etc.
El problema ha estat, un altre cop el de sempre, QUE SOM UNS MARRANS, els humans sempre hem de fotre la pota amb la natura allà on anem, i avui no ha estat una excepció.
Estic parlant de brutícia, al marxar ens hem trobat colilles, papers albal, kleenex i demés per terra (i un bocata que ens ha desaparegut misteriosament de la bossa de plàstic que hem deixat a peu de paret), i tot això, només avui!!. Quan vam arribar al sector fa dos hiverns i vam començar a equipar, el lloc estava immaculat, net com una patena, molt verge vaja, 4 vies velles amb spits abandonades, però l'entorn hipernet. Nosaltres l'hem mantingut així fins al dia d'avui, el lloc s'ho mereix, bona roca, bones vies, bones vistes i lloc realment maco que es mereixia, millor dit, es MEREIX, que continui net, però avui s'ha trencat aquest respecte per la natura.
Això em fa pensar que no ha valgut la pena penjar les ressenyes al meu blog, de moment, avui les trec, continuen al Port d'Àger en paper, i mireu, si al final hi ve menys gent, doncs pot ser serà millor, més tranquils estarem i més net estarà el lloc.
Si no sou capaços d'endur-vos la vostra brossa al cotxe (5 minuts), doncs no vingueu.
Nosaltres si que som capaços de fer-ho.

ES SIMPLEMENT UNA QÜESTIÓ DE RESPECTE.

Venga, bones escalades NETES.

Domènec

4 comentarios:

PGB dijo...

Primer de tot enhorabona per la feina feta equipant totes aquestes linies.

En segon lloc donar-te la rao. Hi ha molts, masses, escaladors bruts. No he entès mai què pensen els que s'estan fumant el piti a peu de via i al acabar, busquen algun forat a la roca i el deixen allà. O pitjor encara, al terra.

Lo dels papers dels entrepans ja és l'ostia... quants guarros deu meu! :(

Anims i que no us prenguin la motivació!

Anónimo dijo...

Bones! Desde Cat-climbing.com us saludem i us felicitem per la vostra feina feta com ha fet el company PGB.

Varem estar a Àger el cap diumenge pasat i la veritat és que les víes semblen força interessants però moolt dures! jeje. Però ja està bé per picar al personal, això equival a nous reptes! i sobre tot ajuda a perfeccionar la tècnica i a entrenar el "coco".

Bé, nomès dir-vos que estem d'acord amb la vostra decisió. S'ha de promoure l'escalada sostenible!! Nosaltres estem realitzant una associació que té com a objectiu principal la promoció d'aquesta problemàtica palesa. Esperem que més endavant tots puguem participar conjuntament per tal de donar idees, i millorar i per tant trobar alternatives al problema. Cat-climbing si més no, ho intentarà. Aquest és el nostre lema!!


Salutacions sargantanes

kiku dijo...

Ea una pena que ja no tinguis penjades les reses del nou sector, fa uns dies les vaig veure i la cosa pintava molt be,avui les volia copiar pero no podra ser. Entenc la teva postura i es una putada que la gent no es comporti quan van als llocs,aixo pots estar ven segur que no es gent que li agradi escalar o simplement estar al monte.Jo soc local de Savassona i quan veig la merda que deixen els putos domingueros em vull la sang, pero bueno nosaltres seguirem natejan per que quan ells arribin ho trobin tot net i aixi poder tornar a enbrutar.Salut i paciencia.Bones tibades.

Anónimo dijo...

Hola,en primer lloc felicitar als equipadors he conegut el sector fa poc, vies molt maques i un entorn magnífic, ja tinc ganes de fotrem més fort per provar noves vies. soc un escalador resident al pallars i per desgràcia estic fart de recollir la merda dels altres, pero no només en zones d'escalada sinó també en boscos, pistes, barrancs, etc, és una llastima que valorem tant poc l'entorn del ke gaudim encara ke crec que els ke realment estimen el mont el cuiden, i crec ke es un problema de base d'educació i civisme. A vegades penso ke quanta menos gent puji pel país millor, en fi salut i bona escalada!