lunes, 8 de noviembre de 2010

KOMANDO ENTRECOT A FRANÇA

Komando format per David Morera, Oscar Gonzàlez, Robert Guilera i un servidor, son antics militants de l'exèrcit, especialistes en artilleria pesada i explosius, si intenta contactar amb ells no podrà, deixi que ells contactin amb vosté.....
Amb el komando vam estar 6 dies a Saint Léger du Ventoux, bon lloc de calcari amb xorreres lleugerament desplomat, i en alguns llocs mooolt deplomat, van ser uns bons dies, bon rotllo, riures i cervesa i vi en quantitats acceptables.
La crònica la podeu llegir al Blog del Mestre Sensei Robert Guilera, vease:


Això s'ha de repetir bestieeeeeees, visca la roca, fora el blanc element, si algú es dona per al-ludit, millor...

Salut


5 comentarios:

robert dijo...

Visca la roca, ben blanqueta del blanc element. I quan fa tan fred que la gent es refugia en planxes calcàries orientades al sur, visca l'altre blanc element. El que abunda en la més gran de les immensitats de la muntanya...

Salut, fiera però esperava una crònica d'aquesta consolidació al gran olymp, amb la Primera línia. Je, je

Anónimo dijo...

el que s'ha de fer és intentar reorganitzar aquest komando en quant es pugui ja que en breus moments un integrant es baixa d'aquest carro per fer jabalinades que no tenen nom.

NO US PREOCUPEU COMPANYS QUE JO M'OCUPARÉ DE REORGANITZAR-LO I TREUREUS A PASSEJAR PER AQUEST MÓN!!
ME GUSTAN QUE LOS PLANES SALGAN BIEN!!

OSCAR, EL CAGANÉ

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Oscar, això espero per què només una incurssió del komando no pot ser, i espero que la via que dona nom a l'equip pregui vida aviat, o sigui, ja esteu netejant el filtre d'aire de la xinita i posar-vos mans a l'obra, abans de que el desertor s'en vagi a fer de yeti. Jo de moment agafant xorreres com un cosako, Jo!! el puto plakero per exel-lència......a veure si quedem aviat, records al Morer.

robert dijo...

La komando Entrecot ja té la reunió posada i un parell de bolts però la màquina va dir prou. No em facis això, avui no, Xinita!! Però va petar per totes bandes i ara està a la UVI. Avia'm si se'n surt la pobre! I com que la corda no arribava a terra vaig tornar a sortir per d'alt tot recollint trastes i no deixant quasi rasre del fiasco... La setmana que ve si que tindré un parell de dies, d'aquests que ja surts de casa amb l'Entrecot reservat! Avia'm si el fem saltar i de pas, escalem algo!

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Ja m'agrada això ja, la Komando Entrecot ha de cobrar vida, i l'hem d'encadenar tot el Komando, lo que passa que la Xinita, fot molt fum, però fa la perla...., si vols una Spit de Bateria sexagenària que encar fa 15 forats, te la passo i l'acabes ja,ja,ja. Heiiiii, ja m'esteu donant info de la sortida del Komando per la setmana vinent, per que he de trucar a algun restaurant proper d'on anem per reservar els entrecots, el meu al Roquefort, al punt.....vaaaaaa, siiii, ja direu besties.