martes, 20 de abril de 2010

Resum de les darreres malifetes de la penya xunga.



Ondia mira per on.
Sí, si, tornem a actualitzar el blog, es que per posar cada dia que he provat això, o he anat aquí i cosetes d'aquestes, doncs m'espero i faig una recopilació.
Aquí van els darrers encadenaments, dels que me'n recordo es clar, segur que n'hi ha molts més, inclús dels "elements-subjectes" que surtin aquí, "sorry for that", un ja no té la memòria d'abans (que ja no en tenia massa).



Domènec (de les que me'n recordo més evidentment):
Sheila 7b a.v (La Vena - Montgrony), Fridolín 7b a.v (Grau dels Masets - Siurana), Gat torçat 7b a.v (La Pauta), Prente la Pastilla 7b+ a.f (Sector Trankil - Coll de Nargó) Us la recomano, boníssima, Ris Ras 7b+ 2p (nova via del Txexu al Clasificado "S" - Santllorenç de Montgai), Travessia del Clasificado 7b+ (Clasificado "S",entrant per la Rasbano fins a R de Tamagochi, espectacular!!), Mirall trencat 7c 3p (l'Estret - Alòs de Balaguer), Mr.Clumsy 7c+ 3p (Camp de 300 - Àger), Esfinx 7c+ per fi (Exploradors - Santa Ana), Gimme the Beta 7c+ 6p (Kuestelon - Camarasa), El Sur 7c+ 3p (La Vena - Montgrony).

Joan Peris:
Canyes i Marro 7b+ a.f i El Malabariste 7c 3p (La Vena - Montgrony), Per Llogar-hi cadires 8a (La Pauta) 3p.

Joan Coloma "Kolomot":
Maneras de vivir 8a i l'Adreçador 8a+ en el mateix dia (Bruixes).

Jordi Grau:
Esfinx 7c+ 2p (Exploradors - Santa Ana), el mateix dia que jo, segur que ha encadenat molt més aquest home darrerament....

Jordi Salas "Pelón":
Sempre sorprenent al personal i sense escalar massa, encadena la seva creació "Blue Arrow", un 8b+, super blokero, que només tenia l'ascenció de Ramonet, es veu que el seu nou look a lo Bruce Willis funciona (Sendero - Santa Ana).

Cristian Lamiel:
El "Lomo Plateado" del Cristian, dona la campanada, es salta el grau de 8a+ i encadena marroncita 8b d'Oliana. Felicidades Bestiaaaaaaaa!!!!

Araceli Segarra:
Tascons Difamadors 7b (Kuestelon - Camarasa), Llustrossa 7c 2p (Agulles Nord -Santa Ana).
Aquesta dona cada dia està mes forta, venga a per la Gimme que està a punt!!.

Oscar Training Man Baules:
Occident 7c (bruixes), To kuesta kesta vida 7c (Kuestelon - Camarasa).

Jesús Arias:
Gat Torçat 7b, Natura 7b (Pauta), i va deixar la Tamagochi Free 7c/c+ de Santllorç a punt.

I des d'aquí envio ànims al Txexu per què es recuperi el més aviat possible del seu accident i que ens torni a donar Masterclasses d'escalada aviat, ANIMS BITXO!!.

De moment això és tot. Saaaaalut.

8 comentarios:

robert dijo...

Ja era hora! Ke pensava que staveu tots jubiltas... Molt bo el new look del Pelón. Veig que estàs fort com una roure i una alzina junts. 7b+ av i 7c+ into the day

Anónimo dijo...

sergio:
toma pedazo de tropa !!!!! todos inhumanos jejeje. bueno makina haber cuando saco tiempo y puedo volver a trepar con vosotros, a la a seguir apretando nos vemos un saludo.

Araceli ;) dijo...

je,je,je la Gimme de Beta (7c+) ha caigut abans de lo que te pensaves.....yupiiiiiiiii!!! gracies per fer de Chicogrigri ;)

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Nenaaaaa, estàs que te sales darrerament, si,si i la "Qui Ces't cette lolotte" 7c+/8a tambeeeeé ha caigut per mi, gràcies a tu també, per fer chica gri-gri, ja,ja. A veure la next week, que fem!!

Joel dijo...

eeii... una pregunta... les resenyes del clasificador.. on s poden trobar??

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Joel, de moment les darreres actualitzades, estan en construcció i sortiran en una guia nova, a part, les imprimiré i les deixaré al bar de Sant Llorenç, però d'aquí a uns dies. Les pots trobar a la guia vella d'escalades a la Noguera de moment. Saaalut

Joel dijo...

moltes gracies!! :)
una petita pregunta.. qè és la de la dreta de "Rasbano"?? MERCI!!

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Joel, la de la dreta de la rasbano que també està reequipada, es un antic 7a molt concentrat que es diu Vall Dobla, surt per la rasbano i per on també surt Vall Servio 6c Old school. Salut