lunes, 14 de diciembre de 2009

PRIMERES ACTIVITATS HIVERNALS

Hola trepaires.
Arriba el fred per fi, i de quina manera, avui està nevant a Lleida i tot!!.
Ja era hora, és el que toca per aquestes dates.....
I amb el fred, arriba l'activitat a les cares sud i pel que fa a la nina dels nostres ulls (Camp de 300 - Àger), els darrers punts rojos son els següents:

- Txexu: TRAINING MAN 7B+ (2nd go), MR.CLUMSY 8A (2nd go, ell sugeria que igual no arribaria al 8a, ja direu. Tenia un dia d'ingravidesa sublim)
- Jesús: BOLITAS CHINAS 7B+ (per fi se la treu de sobre, 7b+, ben, ben posat), LOW BATTERY 7B (2nd go, aquesta és nova d'abans d'ahir)
- Edgar: TRAINING MAN 7B+ (a vista, F.A. Bé bitxo, 7b+ ben posat)
- Víctor Fdez: IAN Y REIAN 7C+ (2nd go, benvingut de nou a la zona), MR.CLUMSY 8A (2nd go, beeeeé.)
- Viky: TRENCAGATS 6C+ (a flash i molt ben escalat, 6c+ resisten i tècnic).
- Jo mateix: LOW BATTERY 7B (2nd go, recuperant forma i endurint la pell, ja hi som a lo de sempre, amb la pell de nen que tinc, no se'm fa mai callo, sugerencies?), JAM SESSION 7B (a flash i per escalfar, ni m'ho creia, a Bruixes amb Colomot)

A destacar la progressió del Jesús Ibarz, que amb la seva joventut,del 7a de l'any passat ha passat al 7C a vista i aquest finde es va estrenar en el 8A amb EL LATIDO DEL MIEDO, a Bruixes (Terradets). FELICITATS BITXET, NO PARIS!!!.

Aquestes són les primeres activitats roquístiques a les cares sud de la penya que conec d'aprop, però segur que l'escalisme està efervescent per tot arreu. Guardeu-vos els dits del fred i a disfrutar a tope, com sempre.

Petons per tutti.

4 comentarios:

Victor Fernandez dijo...

Enhorabona per aquestes vies tan bones, esteu fent un treball increible i que sapiguis que per mi aquest sector d´Ager es un del millors de Lleida, ja se que no sera mai tan popular com bruixes o Sta. Linya pero realment estan a l´alçada, pero ja sabem tots que les plaques no tiren tant,.... Gracies

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Gràcies Vicho, la veritat és que si s'ajunten bona roca, entorn brutal, bon rotllo entre els aperturistes i equipament amb cura i gust, les coses surten bé i les vies i el sector queden perfectes. Merci de nou, a veure si ens hi veiem de nou aviat. Salut

Anónimo dijo...

sergio:
que pasa bixo feliz año nuevo!!! como va todo por ahi, entre el tiempo que hace, el curro y demas hace tiempo que no te vemos, ya me e enterado que estuvistes por el roco de alcarras, haber si te vienes que esta mu bien, bueno maquina cuidate, haber si mejora el tiempo y nos vemos pa escalar un poco, ala un abrazo, saludos

Unknown dijo...

Hola Domenec! Claro bichillo bajate pa las islas que alli esta muy bien ahora...Para escalar un par de semanitas hay muchos sitios bonitos donde disfrutar.
En Tenerife te pasas por la tienda Basalto en la Laguna y Marcos te pone al dia rapido de los sectores (yo ya le dire que vas). Y en G.Canaria tambien tienes sectores muy bonitos para escalar a 20 graditos!! jeje venga guapo! cuidate y pasalo siempre mejor!