domingo, 13 de julio de 2008

CEÜSE: Només la punteta (presa de contacte)

Hi everybody!!
Durant una semaneta de vacances amb la Mercè per la costa Azur Francesa (pijolandia al màxim exponent), Marsella, Cannes, Niza i Mónaco; vam passar 2 dies per Ceüse abans de tornar cap a casa per veure-ho, que encara no hi haviem estat.
Hei gent, impreeeeeeesionnnnnnnnaaaaaant!!

Pels qui hi heu estat ja sabreu de que us parlo:

Un mur de 4km d'ample (o jo que sé quina burrada), d'un calcari excel-lent, de perfecta qualitat, ple de forats, i regletes. Unes 250-300 vies i totes les orientacions possibles, ja que el mur fa forma de ferradura.
Es pot escalar tot el dia a l'ombra, i a més, està a 2000 metres d'altitut i a l'ombra, el que assegura, creieu-me que ha de portar jaqueta, forro o el plumes si és Juny o septembre, super fresc.
Ja sé, ja sé el que direu, -son 50 minuts de pateo-, si, poseu-li 1h, és igual, quan arribeu a la paret, veureu per què val la pena caminar aquesta costera tan llarga. Arribeu, us treieu la samarreta suada, us tapeu força, menjeu alguna cosa y descanseu, després, a muerte, a disfrutar, per què és una autèntica passada.
Sectors com Berlin o Biographie, et fan venir ganes d'escalar, només veurel's.

Vaig probar 2 clàssiques del sector Berlin sense èxit, "Blocage Violent" 7b+ i "Berlin" 7c, dos obres mestres, això si, apretades i amb els seguros a la francesa, ja m'enteneu, uns "alejes" que te cagues, però controlats i ben assegurats, allí prepareu-vos per curtir en tots els aspectes.
En resum, que la meva opinió personal és, que pot ser un lloc on s'hi pot fer un viatge fanàtic un cop l'any amb una colleta.....
Gap, és el poble més proper, més important, te 20.000 habitans aprox, i on trobareu tot tipus de serveis, restaurants, tendes, fast food, gites ruraux (molt be de preu per cert, busqueu-ho al google), cine, supers, chiringuitos de pizzes, de tot, i es pot aparcar tranquiilament gratis!!.
Bé penya, a veure si organitzem un viatget aviat cap allí, per què hem vaig quedar amb moltes ganes.
Com sempre, comentaris aquí.........qui s'anima?,ja,ja,ja.
Apa-li!!

No hay comentarios: