sábado, 17 de julio de 2010

Globalització 8a - Barranket (Serradell)

Per fí he entrat a l'Olymp dels deus del 8é grau (Jo crec que ja hi era amb la Indoblable 8a d'Àger que de moment la tenim de 7c+)
Aquest cop ha estat amb Globalització 8a del Barranket, via guapíssima de resistència i passos de diverssos estils. Aquests darrers dies al barranquet hi ha hagut molt moviment i molta gent, Joan Peris, Oscar Baules, Andoni, Sergi, Kolomot, Silvia, Vicho, Maria, Joan (Mallorca), Manu, Jesús, Antonio, Emili, i els foranis barcelonins Robert i Oscar entre d'altres...
Gràcies a tots pels flashos, he fet un mix entre tots i ben segur que m'han estalviat uns quants pegues.
Aquesta via també l'han encadenat Sergi, Andoni, Joan de Mallorca i Joan Peris; Vicho per la seva banda es fa amb Aranya 3 passos 8a+, un viote de 5 estrelles amb passos de trapecista inclosos, que el Joan Peris i jo vam catar i en vam sortir escaldadets.

Bé de moment, rés més penya.
Salut i a disfrutar

6 comentarios:

robert dijo...

Moltes felicitats OH gran Déu totpoderós!! Va ser un encadene d'autèntic sensei, amb el repós just quasi cronometrat i després RASS la vas deixar del revés!!!

Veig que el Peris també l'ha tatxada, quines bestioles!! I alsehores voleu pujar un peldanyo més dins de l'Olymp i veu provar una 8a+??? Que no teniu coneixement?

Ara toca disfrutar de la teva situació privilegiada dins de l'Olymp i gaudir dels plaers de la vida divina. Que no tots hi arribem!

Ara que ja es veia venir que tens una super base de 7c+'s de hiper categoria (amb diversos antics referents divins).

Anónimo dijo...

sergio:
enorabuena makina!!!!!!!!!!!!!!! que pasada 8a joder que bien, como me alegro, bueno bicho ahora a no parar y a seguir sumando, un saludo bestia nos vemos.

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Si Robert, ja vas veurem repós cronometrat i planificat, i després repós del pas dur de nyapes, per que la pila del cor baixés fina al règim d'R.P.M òptim per acabar els 3 metres finals amb garantia, ja,ja,ja. Que tal, us va agradar el lloc?, s'esta fresc eh?, felicitats també pels teus On-sights, sempre dificils al barranket, i més el segon 7b, que no estava gens marxat, és lo que té estar a l'Olymp....Dimarts marxem a Mallorca a flinyar una mica, serà el meu bateig en serio del psicoblok, espero que no vegis cap foto amb la part del darrera del meu banyador de color marró,ja,ja,ja. A veure quan ens tornem a veure. Saluuuut

Sergio: Gràcias tio, como va tu lesión?, aver si nos vemos de una vez que esto no puede ser, me voy de martes a viernes a Mallorca a hacer psicoblok, la semana siguiente nos vemos fijo ok?. Un abrazo y dale recuerdos a la penya.

robert dijo...

Molt bo el Barranc i sobretot fresquet. El dia següent vem anar a la Pedrera i encara em va molar més i encara vem estar prou ventilats però massa trinxats. I a l'Olymp ja saps que sols hi volen els que poden defensar anualment el seu 8a... els que no sols són uns humils pretendents de tornar-hi...je, je

Vagi bé per Mallorca

Anónimo dijo...

sergio:

muy bien makina, disfruta por mallorca, y pala semana que viene haber si nos vamos un par de mañanas a santa ana a las agujas cara norte y me enseñas los secretos de la llustrosa jejeje y mientras tanto tu le das a la paris hilton que con lo fuerte que estas igual la destrozas jajajaja ale fiera ya te dire algo nos vemos un abrazo.

alpicat dijo...

animal que bueno, nos vemos el sabado un abrazo