miércoles, 18 de noviembre de 2009

ESCALADA A SUDAFRICA: UN TASTET

ZA CLIMBING

I dic un tastet, per què dels 30 dies que vam estar a ZA, només vaig escalar-ne 5, no era un viatge fanàtic, vam veure d'altres coses interessants e impressionants com visitar el Kruger National Park per veure els 5 grans, veure el Gran Blanc, Balenes, saltar del bunjy més alt del món (216mts) i visitar ciutats com Jo'Burg, Durban i Cape Town, en definitiva que hi tornaré, però només a trepar.

Vam trepar amb corda a Waterval Boven, la millor zona d'escalada amb corda de ZA diuen, és molt guapo, 500 vies aprox i la roca és Qartzita roja, tot és quartejat, i només fa, regletes, laterlas, fisures i plans, ni un forat, ni una gota d'aigua i molt menys una chorrera. Però era especial, molt guapo em va agradar molt, repetiré (vaig fer fins a 7a+ o.s), vies guapíssimes.

I després volia passar 3 o 4 dies bloquejant a Rocklands per acabar el viatge, és una de les millors zones del món per fer bloc i no podia marxar sense catar-la, encara que fes un munt que no bloquejava. Hi vam anar, però s'acabava la primavera i al ser un lloc sec i caluròs, estàvem a 35 graus!!!. Total, que només vam passar-hi un dia, vam fer les fotos que veieu i cap a Cape Town a passar els darrers dies del viatge.

Aquesta ha estat l'experiència roquística per ZA, ha estat només un tastet, i ja n'he tingut prou per saber, que hi tornaré.....algú s'apunta?.

Petons i abraçades.

1 comentario:

Anónimo dijo...

sergio:

que pasa bicho ya me enterao que estais por ager, y la verdad que hay ganas de ir, en cuanto coincida el finde de fiesta creo que la semana del puente... te digo algo haber si estais por ayi ala maquina que vaya bien nos vemos.