miércoles, 16 de septiembre de 2009

ROC'09 TAMBÉ TORNA AQUEST ANY.


Hola competidors i competidores, a veure si fem pinya.

Aquest any torna el ROC Pardinyes, la semana següent a l'ALPIBLOC.

O sigui que reserveu-vos el dissabte 26 de septembre per venir a competir en dificultat amb corda al rocódrom del riu de Pardinyes que es va estrenar l'any passat.

L'any passat al final ja ens ho vam passar prou bé, l'ambient i l'emoció va estar latent durant tot el dia. Aquest any el Club Excursionista de Pardinyes, torna a confiar amb nosaltres per equipar les vies, o sigui que a veure si no ens falleu i us apunteu tots.

Per a més info sobre horaris, inscripcions etc, en el cartell que veieu aquí, ho trobareu tot.

Us espero loles i lolos.......

Apa-li

2 comentarios:

Club d'Escalada i Muntanya Pardinyes dijo...

Hola a tots i a totes,

aquest any, des del club d'escalada i Muntanya Pardinyes, em pogut comptar un altre cop amb els bons equipadors que ens van ajudar l'any passat i per tant, repetim...a tope !!
Tindreu assegurat el mateix bon ambient de l'edició pasada, però esmenant el que vàrem trobar a faltar, com la zona d'escalfament i els vàters.
Bé, només era per convidar-vos i per dir-vos QUE PER INSCRIPCIONS ANTICIPADES S'HAN DE DESCOMPTAR TRES EUROS ALS PREUS DEL CARTELL(anticipada fins al dia 25). Al casal del barri o online si poseu a la barra de direccions www.cemp.es i us sortira el full d'inscripció directe)

Socis cemp federats: 12€
socis cemp no federats: 17€
federats: 17€
No federats: 22€

Us hi esperem a tots/es.

Anónimo dijo...

Hola gent, dissabte passat vàrem fer la compe i va estar genial!

des del cemp volem donar-vos les gràcies per una altra edició del Pardinyes Roc.

Després d'un inici una mica descafeïnat per la coincidència amb la copa catalana de Reus i la cronoescalada, pensavem que hi hauria poc ambient, però va ser una festa com cada any. Aquesta edició, fins i tot va ser millor, perquè després d'una final espectacular, va haver desempat entre el David Gambús i el Cristian Gutiérrez; que se la van jugar en una superfinal.
El cas és que vam flipar molt, i ja ens està passant pel cap la compe de l'any que ve, que serà la número vint i amb un aniversari tant assenyalat s'ha de fer grossa!


Gràcies i fins aviat!

Club d'Escalada i Muntanya Pardinyes -cemp-