lunes, 1 de junio de 2009

PRIMER 7A+ DESDE LA LESIÓ...

Bueeeeno, poquet a poquet, aquesta setmana passada vam anar amb Tano a Santa Ana un parell de cops, i allí vam coincidir amb un parell de manyos de prop de Fraga Sergio i David, (bona gent) i vam escalar plegats. Bona copanyia, bon rotllo i mira, a pegues va sortir la Radical Treck 7a+, crec que l'havia fet al flash en el seu dia, i ara vaig tenir que fotre-li 4 o 5 pegues, però bé, content de totes maneres, al menys começo a forçar de primer i això és el millor.
També hem anat amb els bèsties un parell de cops a Tres Ponts (Txexu, Jesús, Javi, David, Oscar i Jere), fent 6b i 6c's i el darrer dia vaig fer-li un Toprope a un 7b inhumà de bó, és el 7b de més a la dreta del sector, just al passamà penjat, hi han 3 7b+ seguits, doncs la següent és 7b que va per unes xorreres grises, és espectacular, totalment recomanable, no sé com és diu, però es el darrer 7b abans de la coveta. Proveu-la, és brutal. A veure si hi torno i ja l'hi foto en serio.
Bé gent, rés més, només dir-vos que estic en bona línia i espero anar-me recuperant poc a poc.

Sergio: ¿Nos vemos el miércoles por la mañana?

3 comentarios:

Anónimo dijo...

que tal maquima soy sergio que como fue el miercoles en santana, yo el martes deje la bateria apunto me parece un poco mas facil que la radikal trek y sobre todo mas bonita jejeje esta tarde tambien vamos, haber si sale , bueno fiera cuando vayas pa santana me dices algo que ire a buscar el grigi y a trepar un rato con los buenos de verdad jaja, ahhh cuando puedas me pasas las reseñas del sector nuevo de la pared del vent, un saludo nos vemos. oye no se si te yegan los mensajes estos creo que si no????

Anónimo dijo...

HOLA FIERA MENUDO DIA AYER ESTO MARCHA EHHH!!! JEJEJE PUES ESTE ES EL BLOG QUE SE ESTA CURRANDO EL JABALI DE SERGI LE ESTA QUEDANDO DE P... AHORA SOLO FALTA FOTOS DE TODOS Y PA DENTRO JEJEJE BUENO MASTER NOS VEMOS MAÑANA PA SEGUIR A APRETANDO Y DARLO TODO.
guerrerosdelaroca.wordpress.com

Anónimo dijo...

que tal makina, que volvio a salir el 7a jeje, tengo que estudiar la manera de sacar ese paso, tiene que salir, bueno la semana que viene, si no pasa nada, el lunes, miecoles jueves me puedo escapar por la mañana con que si te viene bien algun dia y necesitas un buen asegurador cuenta con migo jaja, a la que no hay que perder el ritmo, un saludo, nos vemos