martes, 23 de diciembre de 2008

BON NADAL

Encara que estigui lisiat, aquí teniu una felicitació de nadal molt especial per a tots de part meva, per a què passeu les festes molt bé i comenceu l'any millor del que jo l'acabo.
Des del respecte i el carinyo, clikeu AQUI per divertir-vos una estona.

Bon nadal i bon any 2009 a tothom.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Bon nadal dumenec maco,soc l'oscar,t'envio les meves felicitacions i els millors anims per a que te recuperis el mes aviat possible,haveure si m'apropo algun dia per casa teva i xarrem un ratet i m'ajudes una miqueta amb la projeccio del meu blog.
Una forta abraçada i molts molts anims.

Anónimo dijo...

MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR FOR YOU TOO!
Els meus millors desitjos pel teu 2009! Arrancaràs a poc a poc però segur que l'acabaràs a tope! el meu desitg és que sigui millor que aquest i pitxor que el següent! Disfruta'l en companyia dels qui més t'estimes!
pets!

Anónimo dijo...

Hola Domenec! L'altre dia vam estar per Ager disfrutant d'algunes de les vies que heu equipat i reequipat. L'entorn va ser de postal amb un sol de justicia al sector, amb neu a la cara nord del poble d'Ager i boira a la plana de Lleida. Fantàstic. Pel que fa a les vies apreta-li i posat-t'hi bé...
Records a tots i a veure que et diuen del teu genoll, que hi hagi sort.
TATI

DOMÈNEC GARCIA dijo...

Gracies pels comentaris d'ànims, la veritat és que quan et cua un jerro d'aigua freda com aquest i saps que la recuperació serà tan llarga, s'agraeixen comentaris de suport dels amics, a vegades és necessiten....
Gràcies a tots i us desitjo un 2009 plé de projectes realitzats en tots els àmbits.
Salut (sobretot).