viernes, 19 de noviembre de 2010

LA MEVA PRIMERA LÍNIA...

La meva primera línia si parlem d'equipament, va ser La Nit un 6c de 4 xapes de Sant Llorenç de Montgai equipat amb black and decker, grup electrògen i 30 metres de cable, per allà a mitjants dels anys 90; la meva primera línia escalada, doncs ni idea....debia ser algun dels 4tillos del Marcant Estil...uff quan temps.....era pels voltants del 91 aproximadament, després de 19 anys escalant, encara m'arrossego pel 7é grau alt i puntualmernt per algun 8a.
Tot i que en el meu segon 8a, no m'hi he arrossegat massa, ha estat Primera Línea a Bruixes i en 5 pegues l'he tatxat, la veritat es que és bastant del meu estil, una mica de conti (menys mal, per què aquí si que fallem encara) i secció dura de la via de placa......patam!!. Uns diuen que soft (pot ser si), però veig que després de tans anys, és manté de 8a. Es clar, sino contem la nova guia de Lleida Climbs, que no se pas quina ànima maligna i despiadada l'ha deixat de 7c+.....és igual, sigui el que sigui, és la Primera Línia i és molt bona.
Esperaré algun altre despunte inesperat, per arribar a la cadena d'algun altre 8é, sigui hard, soft, pumpy, crimpy, tricky o poorly/mainly chipped (això espero evitar-ho).

Això si, disfrutar, espero disfrutar com fins ara....

Salut gent, NO ME DEIS MÁ DE BEBER...

lunes, 8 de noviembre de 2010

KOMANDO ENTRECOT A FRANÇA

Komando format per David Morera, Oscar Gonzàlez, Robert Guilera i un servidor, son antics militants de l'exèrcit, especialistes en artilleria pesada i explosius, si intenta contactar amb ells no podrà, deixi que ells contactin amb vosté.....
Amb el komando vam estar 6 dies a Saint Léger du Ventoux, bon lloc de calcari amb xorreres lleugerament desplomat, i en alguns llocs mooolt deplomat, van ser uns bons dies, bon rotllo, riures i cervesa i vi en quantitats acceptables.
La crònica la podeu llegir al Blog del Mestre Sensei Robert Guilera, vease:


Això s'ha de repetir bestieeeeeees, visca la roca, fora el blanc element, si algú es dona per al-ludit, millor...

Salut


domingo, 7 de noviembre de 2010

Resultats PARDINYES ROC 2010

Hola Gent

Un altre any hem cel-lebrat el ROC 2010 i amb èxit. Aquest cop ja erem més competidors, amb més d'una trentena, ja comencem a estar satisfets amb el nombre de participants.
Aquest any hem tingut presència de joves promeses i hem dividit els resultats en 4 categories, no vegis com pujen els joves, així dona gust.

La novetat principal aquest any, ha estat que hem tret la semifinal, així doncs de les dues elimitaròries del matí (6b i 7a+ aprox), hem passat directament a la final a la tarda.
Les eliminatòries hanestat comuns per a tothom i les finals separades entre masculina i femenina, però joves i adults competint en les mateixes vies, 7b per a elles i 7c+ per a ells.

Aquí van els resultats per categories:

- JUVENIL FEMENINA:
1ra. Esther Raventós
2na. Mariona Burgada

- JUVENIL MASCULÍ:
1er. Chaiyà Garcia
2on. Pol Roca
3er. Gil Redorta
- ABSOLUTA FEMENINA:
1ra. Araceli Segarra
2ona. Joana Ribes
3ra. Viky Rodríguez
- ABSOLUTA MASCULINA:
1er. David Gambús (2 minuts 25 segons)
2on. Cristian Gutiérrez (2 minuts 31 segons)
3er. RobertoDelle (2 minuts 33 segons)

En aquesta categoria els temps son el resultat d'una superfinal que es va fer per velocitat, els tres competidors van encadenar la final, i el desempat com a novetat aquest any i com a proposta dels 3 finalistes, va ser tornar a escalar la mateixa via, però el més ràpit possible, va ser molt vistòs.