lunes, 22 de junio de 2009

VISITA AL BARRANQUILLO (BARRANC DE SERRADELL)


Hola a tots
Hem estat al Barranc de Serradell (Pallars Jussà), sector ideal per l'estiu, sembla que hi hagi aire acondicionat engegat, és una passada.
Felicitar als equipadors Víctor Fdez (Vicho), Joan Coloma (Colomot), Isaac Cortés, Marc Ollé i més gent que em deixo i no conec.
La roca és pulida de barranc, però et va donant forats, regletes, chorreres, nyapes, l'escalada és super tècnica, difícil a vista i de temporada en temporada, s'han de netejar una mica els cantos en les primeres ascencions de l'any per la polseta que cau de dalt del barranc a causa de les plujes.
Vies molt bones, ben equipades i el més important de tot, íntegrament naturals.... bona feina.

Aquest finde hi vam estar amb Txexu, Jesús, Oscar Baules, Lorente.
Dissabte:
Txexu va fer un 7b dur a vista.
Oscar un 7b+ al segon, el mateix que va fer el Lorente a flash (aquests dos homes estan com a toros), i aquesta mateixa via, és el meu primer 7b+ després de la operació del genoll, la vaig fer al 3er i super content, per què vaig recuperant.me.....torna la bèstia parda.....ja,ja,ja.

El diumenge:
Vam probar amb Txexu un altre 7b+, aquest bastant més dur (pot ser 7c), sense èxit, però desxifrant els passos, només li vam fotre un pegue cadascú, el Txexu, en un segon la farà sense problemes. No sé els noms de les vies, però tot el que vam probar, és de molta calitat.
El Jesús que el tenim lesionat d'una mà, feia d'observador i s'aguantava les ganes, mossegant-se les ungles...ànim best que ja és cosa de pocs dies.
Bé gent, apa-li doncs a tibar que no hi han vies dures.......

ACTUALITZACIÓ RESSENYES CAMP DE 300 (ÀGER)

Hola nens/es.
Ja sé que és fora de temporada, ja que a aquest sector, només si pot anar amb fred o sigui a l'hivern, però com que he actualitzat les ressenyes amb algunes primeres ascensions que va fer el master Jedi Dani Andrada abans de que s'acabés la temporada del fred, aquí us les passo.
Son al mateix link que estàven abans, a la presentació de diapositives de la dreta i posades al dia. Doncs això, rés més, quan arribi altre cop l'hivern, ja anireu encara més ben guiats.
Salut

lunes, 1 de junio de 2009

PRIMER 7A+ DESDE LA LESIÓ...

Bueeeeno, poquet a poquet, aquesta setmana passada vam anar amb Tano a Santa Ana un parell de cops, i allí vam coincidir amb un parell de manyos de prop de Fraga Sergio i David, (bona gent) i vam escalar plegats. Bona copanyia, bon rotllo i mira, a pegues va sortir la Radical Treck 7a+, crec que l'havia fet al flash en el seu dia, i ara vaig tenir que fotre-li 4 o 5 pegues, però bé, content de totes maneres, al menys começo a forçar de primer i això és el millor.
També hem anat amb els bèsties un parell de cops a Tres Ponts (Txexu, Jesús, Javi, David, Oscar i Jere), fent 6b i 6c's i el darrer dia vaig fer-li un Toprope a un 7b inhumà de bó, és el 7b de més a la dreta del sector, just al passamà penjat, hi han 3 7b+ seguits, doncs la següent és 7b que va per unes xorreres grises, és espectacular, totalment recomanable, no sé com és diu, però es el darrer 7b abans de la coveta. Proveu-la, és brutal. A veure si hi torno i ja l'hi foto en serio.
Bé gent, rés més, només dir-vos que estic en bona línia i espero anar-me recuperant poc a poc.

Sergio: ¿Nos vemos el miércoles por la mañana?