domingo, 22 de febrero de 2009

JA ESTIC OPERAT, A CASA A DESCANSAR...

Huolaaaaa gent, ja estic a casa de nou, l'operació ha anat molt bé, m'han tret tendó isquiotibial de darrera la cama (si us toqueu radera el genoll, és lo que sembla un corda de guitarra) per fer-me un lligament creuat nou, i m'han cosit el menisc. Tinc 3 foradets i un tall d'uns 7 cmts, ja està bé, així equilibro en cicatrius amb l'altra cama, ja,jaja.
Demà tinc la primera visita al traumatòleg que em va operar i bé....a partir d'aquí, ja ho veurem...
Bé nens/nenes, no us trenqueu i que no us tinguin que operar, per què, encara que es soporta, fa bastant mal i és un mal rotllo total, per no parlar del temps fora de circulació.
Petons per tots i hei, que no estic acabat eh?. Encara donaré molta guerra, d'una manera o altra.
Salut

miércoles, 11 de febrero de 2009

19 DE FEBRER, INDEPENDECE DAY!!

Hola amics.
Ja tinc dia pel mandongo del tocino, vull dir per l'operació del meu genoll, serà el dijous de la setmana vinent dia 19, ja en tinc ganes....bé, no ganes de que m'operin, sino que tinc ganes de que ja pugui contar enrera els dies per tornar a estar disfrutant de l'outdoor i de l'activitat fora de casa, i tinc ganes de tornar a tibar com sempre, com no!!.
M'han de fer una Plàstia del LCA i una Sutura meniscal, sona fatal, però és pura rutina per a un cirurjià-traumatòleg.
Bé, desitgeu-me sort i en uns mesets ja tornaré a donar guerra per les parets, tota la guerra que puguin donar els meus 37 anyets, que ja no soc un crio,,je,je,je.
Mai millor que ara hostia....
Apa-li

CRISTIAN GUTIÉRREZ, com una moto!!

EL Cris va com una autèntica moto encadenant per allà on va, les seves darrers dolenteries:
Santa Línia 8b (Cova Gran Santa Linya), en 4 pegues.
Gerry mas que guay 8a+ (Camp de 300, Ager), al segon.
Buff, muy bien man, fot-li canya Cris, a veure si tendràs que probar coses més dures ja.....no?, tranki, sobretot amb calma,tranquilitat i disfrutant.

Good job Cristian