viernes, 28 de noviembre de 2008

Àger: Arranca la Temporada d'hivern.

Hi people, per fi arranca la temporada d'hivern, i al camp de 300 d'Àger hi ha molt activitat.
Ja hi tenim 8 vies noves i ara us passo a detallar els encadenaments:
Vies noves:
- Comunicologia 8a+ (del Txexu): FA Dani Andrada
- Al lao Mal 7c/+ (del Txexu): Fa OS Cristian Gutiérrez, Txexu Aguilar
- No Future 7c/+ (del Txexu): Sense encadenar
- Vai Motorao 6c (del Jesús): Xavi, Jesus, Lisard, Cristian, David
- No credit 7a (del Xavi): Xavi, Jesús, Domènec, Txexu, Cristian, David
- Moviment Violent 6c (del Jesús): Xavi, Jesús, Domènec, Txexu, Cristian, David
- ******** 7b (del Xavi): FA Txexu, Xavi
Altres vies:
- El señor de los martillos 8a/+ (del Xavi) : Cristian Gutiérrez (2p)
Això és el que hi ha de moment, bon començament de temporada, a vere si els que no hem encadenat rés, ens posem les piles ràpid.
Aupeca gent

viernes, 14 de noviembre de 2008

UN PASSEIG PER HAMPI

Durant les vacances "CULTURALS" a l'India, vaig tenir temps d'anar a visitar el famós Hampi i aquí hi teniu algunes fotos. És un lloc increíble, és un univers de blocs de granet roig, fins allà on t'allarga la vista i ha bulders, es inhumà, milions de blocs de totes les formes,caigudes planes etc, però......fa molta calor. Jo hi vaig anar a l'Octubre i l'escalada es limitava de 6 a 9:30-10h del matí (20-25ºc) i de 16h a fer-se fosc (30ºc), sabeu el que és fer bulder a les 6 del matí? jo ho vaig fer un parell de dies i a aquella hora ho tinc tot adormit i m'era impossible tibar, a la tarda ja estàs més despejat però ojo apretar les regletas punxants que et dona aquesta roka a 30 graus,que voleu que us digui....

La resta del dia fot una calor de por i no és fa gaire cosa més que descansar, podeu dormir, menjar, llegir......rotllo místic.

Si aneu, us recomano, que dormiu a l'altre costat del riu, o sigui a l'altre costat d'on estan els temples, per què és la zona on s'escala més i no estàs lligat als horaris de la barca que creua el riu (de 7:30 a 16:30h). No us perdeu el Mango Tree per menjar i prendre algo relaxadament amb vistes al riu, molt bonic.

En resum, que pot ser que no sigui fanàtic del bloc, però per mi fa massa calor, diuen que al Gener s'està una mica més bé, no és per tirar cohets, però deuen baixar 2 o 3 graus les temperatures.

Es una verdadera llàstima que aquest lloc no estigui enclavat en un entorn més fresc, per què la veritat es que és un lloc impressionant, bonic, gegant, màgic i sagrat pels Indis.

Aneu-hi i ja em direu.

Apa gent.

miércoles, 12 de noviembre de 2008

ROC 2008 PARDINYES (VIDEO)

El dia 27 de septembre passat, es va tornar a cel-lebrar la competició més antiga de Catalunya al barri de Pardinyes (Lleida), després de uns quants anys sense compe, el CEMP (Centre excursionista i muntanya Pardinyes), la va tornar a posar al dia, estrenant roco nou.
La participació no és que fos massiva, en total eren 25 participants entre nois i noies.
Tan l'organització com els equipadors, som conscients de que segur que hi ha coses a millorar de cara a l'any que bé, però crec que en definitiva va sortir prou bé.
L'ambient va ser molt bó durant tot el dia, i aparentment el bon rotllo entre els participants era present i suposo que es us vau divertir. Això espero que m'ho digueu els que hi vau participar, aquesta entrada del blog espera els comentaris vostres, siguin quins siguin, així tindrem informació per a l'any vinent.
Després de les classificatòries del matí i una semifinal que van encadenar 7 persones, vam tenir una final molt ajustada i emocionant, on només va encadenar, el que va ser el guanyador del ROC2008.
La classificació va quedar de la següent manera:

FEMENINA:
1era. Maria Riado
2ona. Joana Ribes
3era. Viky Rodríguez

MASCULINA:
1er. David Gambús
2on. Jere Erill
3er. Jordi Salas (Pelón)

Espero que disfrutéssiu de la compe i de l'espectacle tan com nosaltres ho vam fer montant les vies. Aquí va un link del video que han montat Vatua l'Olla Productions amb col-laboració amb el CEMP (Majot i companyia).

http://es.youtube.com/watch?v=POkqbQre-vg

Lo dicho......espero comentaris vostres, sugerències, critiques, el que volgueu.
"Desde el respeto y el cariño ¿eh?"
Salut a tothom.

viernes, 7 de noviembre de 2008

ALPIBLOC 2008

Hola parròquiaaaaaaa, quan temps sense posar rés al blog eh?,es que he estat de vacances per l'Índia veient una mica el país i no he pogut actualitzar-lo, som-hi doncs.
Començarem per la compe d'escalada en Blok que es va cel-lebrar a Alpicat el 13 de Septembre passat al rokòdrom del parc del Graó. Es va fer 2 categories, infantil i Open, a primera hora de la tarda van començar els infantils, que amb poca representació, ja ens van demostrar el potencial que puja, mare meva, com tiben aquestes joves promeses, ens van deleitar amb un bon espectacle i crec que van disfrutar prou, la classificació va quedar així:
- Adrià Garcia
- Laura Contreras
- Ferràn Contreras

Seguidament els hi tocaba als grans, la cosa arrancava a les 7 de la tarda, amb 5 blocs de classificatòria, de seguida es va veure el bon rotllo donat per aquest tipus de compes Open, escalant tots a l'hora i comentant entre els mateixos competidors, la manera de fer un moviment, on posar un peu, etc. Després es van montar els 5 blocs de la final i el bon ambient va continuar igual sumat a l'espectacle, vam tenir que fer superfinal i tot entre l'Adrià i el Cristian.

La classificació final va ser:

- Adrià Montalà

- Cristian Gutiérrez

- Joan Peris