lunes, 7 de abril de 2008

COMIAT D'ÀGER, A OTRA COSA.....

Ja s'ha acabat la temporada d'hivern gent, les cares sud ja ens fan fora, la roca gris ja no es deixa tocar per què està massa calenta, les regletes fanàtiques ja fan mal, ja es desgasta la pell a marxes forçades, en fi, tot es un forn i mala gana.
A trepar a l'hombra s'ha dit!!, bé, aquests dies entre hombra i sol, depenent del dia.
A veure, passo a fer la crònica d'aquests darrers dies de comiat de l'hivern, aquest cop provaré de fer-la per via, no per escalador:

CAMP DE 300 (Àger)
El Piltri 7a+ (dur i blokero): Encadenada per Lisard, Txexu, Araceli i Domènec
Primer deiem 7b, però al final 7a+ dur.
Off Limit 7b: Encadenada per Txexu, pel Javi (per ell 7a+), i per mi a flash (ni cas al Javi, 7b segur, ja,ja,ja) i pel Jesús amb el seu métode super regletero.
Risoterapia 7b: Encadenada per Txexu, Jere, Jesús, 7b bò, molt maca....
Capitàn pescanova 7c: A part de l'ascenció del Txexu, també la vaig fer jo, millor 7c.
La llamada del ahorro 7c: Encadenada pel Gabriel Lorente.
Robin Hood 7c+ (tot l'arc, sortint per Bolitas Chinas): Reb la F.A del Txexu, proposa 7c+.



Lisard probant "Robin Hood" 7c+

Domènec probant "Robin Hood" 7c+



PARET DE L'OS (Sant Llorenç de Montgai):
Los 45 del Guti 7c/c+: A part de la FA del Cristian, l'hem fet l'Oscar Recuna, els Joans (Peris i Coloma) i jo, està entre 7c i 7c+, probeu-la i dieu que us sembla, esperem més ascensions.
LA PAUTA (Clua):
Divagant al sol 7c: Jo Li faig la FA al segon i proposo 7c, sector redescobert boníssim, roca boníssima, vies boníssimes i lloc superguapo, bona feina Albert i Pete, l'Any que ve, hi tornem.
EL DISPENSARI (Camarasa):
Cavall de troya 7c: Encadenada per mi en 4 pegues en el dia, de secció a blok, una mica morfo.

L'EQUIPADOR MISTERIÓS DE LA PAUTA

Hola gent
A veure si ens podeu ajudar una mica.
L'Albert Cortés i el Pete O'Donovan, van rescatar el fantàstic sector de La Pauta, netejant el peu de via de cap a cap de paret durant uns dies de feina amb la intenció de continuar equipant aquesta oblidada paret.
Just després del procés de neteja del peu de via, es disposaven a començar a equipar i es van trobar amb la sorpresa de que algú ja havia aprofitat la vinentesa i havia començat a equipar 3 o 4 vies. I aquí ve la col-laboració ciutadana, algú sap qui és?, molt de bon rotllo eh?, l'Albert i el Pete ho volen saber per saber més de les vies, si estàn acabades, si tenen grau, nom, si estan encadenades, en definitiva, per ressenyar-ho en els futurs croquis. La veritat és, que les vies d'aquest equipador, es veuen brutals, faltarà saber si tenen cadena, si estan netes, etc...a veure si hi fem alguna primera.
Doncs això, comentaris aquí.