miércoles, 30 de enero de 2008

ELS CONTRAFORTS, ara CAMP DE 300. Més activitat sota la calor.

Hola gent.


A veure, primer de tot, hem pensat que el nom del sector d'Àger ELS CONTRAFORTS, era massa genèric, i hem decidit renombrar el sector com a CAMP DE 300, és el nom que li donen els parapentistes a l'esplanada del pàrking,i el nom que està imprés en el cartell de fusta que està a la carretera, a l'altura del desviament cap al cingle, així que a partir d'ara CAMP DE 300, ok?.

Ja hi tenim casi un cincuantena de vies i les ressenyes les podeu consultar com sempre al Port d'Àger (hostal), encara hi ha interrogants per encadenar, o sigui que faig una crida a les bèsties encadenadores de l'infern, per què vinguin a fer-les abans de que la calor ens faci marxar del lloc, que en vista del clima del finde passat, no falta pas massa.

PASSEM A L'ACTIVITAT ESCALATÒRIA:

En el període de les dues darreres semanes, podem destacar que Jordi Salas (Pelón), fa al segon intent, xerrant i rient al mateix temps que tibant, la blokera "A peu d'Arna" 8a+", ja no sé que dir, aquest bou, si s'aplica, que tremolin els 8Cs.


Sergi Aguilar (Txexu), per la seva banda fa, "La Indoblable" 8a amb intents, "Free can do" 7b+ al segon, i la F.A d'un 7C nou del Javi Villanueva (encara sense nom) al segon, casi rés, torna l'elegància.......

Javi Villanueva, també es fa amb "Free can do" 7b+, i es passa 15 dies equipant com un animal, com si li paguéssim un sou i tot..ja,ja,ja, així m'agrada.

Jo, per la meva banda, faig "Free can do" 7b+ al segon (us la recomando, 5 estrelles), "Anís del mono" 7b a flash, i m'estreno en el món del 8a amb "La indoblable", amb uns quants intents.

Ré més gent de la roca, Aviat haurem de buscar l'hombreta.....



Txexu probant "Ian i Reian", un projecte encara sense fer que s'aproparà al 8a.




Domènec, encadenant "La Indoblable" 8a.

sábado, 12 de enero de 2008

ESCALAR ALS CONTRAFORTS D'ÀGER, QÜESTIÓ DE RESPECTE.

No comencem bé, avui hem anat als contraforts d'Àger a continuar la nostra tasca d'equipament del sector, escalar, probar projectets, etc.
Hem flipat només arribar, amb el munt de cotxes que hi havia (internet fa maravilles), fins aquí guay, molta gent, amics, coneguts,gent nova, bon ambient.....etc.
El problema ha estat, un altre cop el de sempre, QUE SOM UNS MARRANS, els humans sempre hem de fotre la pota amb la natura allà on anem, i avui no ha estat una excepció.
Estic parlant de brutícia, al marxar ens hem trobat colilles, papers albal, kleenex i demés per terra (i un bocata que ens ha desaparegut misteriosament de la bossa de plàstic que hem deixat a peu de paret), i tot això, només avui!!. Quan vam arribar al sector fa dos hiverns i vam començar a equipar, el lloc estava immaculat, net com una patena, molt verge vaja, 4 vies velles amb spits abandonades, però l'entorn hipernet. Nosaltres l'hem mantingut així fins al dia d'avui, el lloc s'ho mereix, bona roca, bones vies, bones vistes i lloc realment maco que es mereixia, millor dit, es MEREIX, que continui net, però avui s'ha trencat aquest respecte per la natura.
Això em fa pensar que no ha valgut la pena penjar les ressenyes al meu blog, de moment, avui les trec, continuen al Port d'Àger en paper, i mireu, si al final hi ve menys gent, doncs pot ser serà millor, més tranquils estarem i més net estarà el lloc.
Si no sou capaços d'endur-vos la vostra brossa al cotxe (5 minuts), doncs no vingueu.
Nosaltres si que som capaços de fer-ho.

ES SIMPLEMENT UNA QÜESTIÓ DE RESPECTE.

Venga, bones escalades NETES.

Domènec

lunes, 7 de enero de 2008

APISSONADORES ESLOVENES

No hi ha rés com tenir power, diumenge a Àger vam coincidir amb Klemen Becan i son germà Jure de 18 anyets. Els dos es van fer al segon intent, amb "A peu d'Arna", un 8a+ super-hiper-blokero a l'entrada, el cual només coneixia l'ascenció de Dani, que també la va fer al segon l'any passat.
El pas de blok de la 3ª xapa, el van resoldre en estàtic, si senyor, si hi ha problemes....power!!.
Estan afincats a casa del Jordi Salas, a veure si ens deleiten amb més encadenaments com aquest.

Saaaalut.

JAVI I JESUS

Aquest dissabte el Javi i el Jesús van arrassar.
Javi va fer El Ilusionista 7c, posant cintes, ja l'havia probat, i ja s'ha tret aquest pes de sobre en pocs intents i de quina manera, quin regal de reis!!.

I el Jesús, estrena grau, entra en el 7b+ sòlid i segur fent Stephan.ro 7b+ al segon!!, com un mulo.

Aquesta via és nova, l'han equipat i encadenat al segon el Javi i el Txexu aquesta setmana passada.

Soooooooooooooooooooooooooooom-hi nens!!

miércoles, 2 de enero de 2008

MÉS ACTIVITAT A ÀGER

Comencem per un sòlid i sorprenent Jordi Salas (Pelón), i la seva llista de punts rojos en els darrers dies al sector.
El Ilusionista i Tila Tequila 7c a vista, La Casa de la Bomba 7c+ al flash, Chile Habanero 7c+ 3 pegues (es torna a cotitzar com a 8a, opinions?), La Indoblable 8a al Flash!!.
Joan Peris també li posa el punt roig a La Casa de la Bomba 7c+.
I Cristian Gutierrez, fa El Ilusionista 7c i La Casa de la Bomba 7c+ amb 3 pegues les dues.

Seguirem informant, com sempre.

US RECORDO QUE ES PODEN POSAR COMENTARIS A LES ENTRADES I US ANIMO A FER-HO.